Recomana.cat salta a la ràdio amb una sèrie de programes especials sobre el festival Grec

Recomana.cat salta a la ràdio amb una sèrie de programes especials sobre el festival Grec
20/07/2015 Redactor

Recomana, Associació per a la Promoció de les Arts Escèniques, estrena espai a la ràdio. Durant dues setmanes, del 20 al 31 de juliol, el programa Recomana.cat especial Grec seguirà tota l’actualitat del festival amb entrevistes, tertúlies i un repàs a l’agenda diària. L’espai neix de la col·laboració entre Recomana i l’emissora CoolturaFM, que estrena estudis a Barcelona.

Recomana.cat especial Grec compta amb la coordinació del periodista Christian Machío, i serà conduït per Jaume Garcia. El programa s’emetrà de dilluns a divendres amb una durada de 15 minuts, entre les 20.00 i les 20.15, i donarà veu als principals protagonistes del festival. (Reemissió el proper dia de 14.00 a 14.15).

Els dilluns, dimecres i divendres, una tertúlia amb crítics teatrals vinculats a Recomana servirà per repassar i valorar els espectacles de la programació del Grec. Els dimarts, el programa girarà al voltant d’una entrevista amb actors i directors d’alguns dels muntatges del cartell del festival. I els dijous, una agenda repassarà les estrenes i les propostes més destacades de la cartellera. A més, cada dia s’oferiran dades de rànquings elaborats a Recomana.cat que poden ajudar els espectadors a fer la seva tria i descobrir-li propostes. I també diàriament l’espai inclourà fragments de les crítiques publicades a Recomana.cat en la veu dels seus autors.

Recomana.cat especial Grec es planteja com l’inici d’una llarga col·laboració entre Recomana.cat i Cooltura FM. L’emissora i el portal especialitzat en la prescripció d’espectacles (més de 40 crítics hi fan sentir la seva veu a través de la web Recomana.cat) treballen per poder oferir un programa setmanal d’arts escèniques a partir de la tardor vinent.

Recomana, Associació Per a la Promoció de les Arts Escèmiques, va nèixer el juny de 2013 com a plataforma virtual que aglutina 40 crítics en la pàgina web Recomana.cat. Recomana és un projecte professional d’acompanyament a l’espectador, amb la voluntat de garantir-li la major satisfacció en el consum cultural. Recomana ofereix a l’usuari un ampli ventall de crítiques de la cartellera barcelonina i de bona part de Catalunya, i també accions presencials relacionades amb determinats espectacles.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*