COOLTURA FM

Des del 2008, vinculats amb el món cultural 

Les emissions de CoolturaFM van començar l’any 2008 a Sabadell, com a mitjà cultural i sense ànim de lucre del barri d’Hostafrancs.

Després d’aquesta primera etapa, l’any 2010 naixia CoolturaFM amb la voluntat d’esdevenir un nou mitjà cultural que anés més enllà del Vallès.

El projecte va consolidar-se al setembre del 2015, quan l’emissora va traslladar els seus estudis al Poblenou, una de les zones més innovadores de la ciutat de Barcelona, un nou punt de concentració del talent i la creació.

L’essència de CoolturaFM, però, segueix sent la mateixa: la d’una entitat cultural sense ànim de lucre que vol estar present en els nous circuits culturals de Catalunya aprofitant el potencial comunicatiu de les noves tecnologies.

 

Una programació innovadora, que va més enllà de les ones

CoolturaFM vol posicionar-se com una plataforma multimèdia capaç de fer costat a les iniciatives culturals emergents i alternatives de Catalunya.

El portal www.coolturafm.com, les emissions de ràdio digital per TDT i Internet i les APPS són les plataformes triades per fer d’aquesta ambició una realitat.

La programació de CoolturaFM s’articula al voltant d’una acurada selecció musical, allunyada del circuit comercial, que conviu amb programes culturals, musicals i càpsules de contingut informatiu. Una formula que es trasllada en format de podcast i videopodcast.

 

CoolturaFM és l’ànima del BCN RADIO HUB 

El primer espai de ràdio obert a la creació i producció externa situat al Poblenou, a la zona del 22@. Un lloc on actualment hi conviuen diversos projectes radiofònics, televisius i multimèdia.

L’aposta per oferir els nostres estudis a projectes multimèdia externs ha fet possible que aquests hagin pogut créixer i gaudir d’un valor afegit que a nivell individual no disposaven. Acompanyem en tot el procés de creació i oferim la possibilitat d’enregistrar els formats
radiofònics afegint realització audiovisual amb cinc càmeres instal·lades al nostre estudi.

A més, els continguts es poden emetre en format vídeo i en directe a diferents plataformes com Youtube,
Facebook Live, pàgines web pròpies…

ELS ESTUDIS