Pep Sala a #fansDOTerraAlta

Pep Sala a #fansDOTerraAlta
26/02/2017 Redactor

El reconegut artista Pep Sala és el protagonista del mes de la campanya #fansDOTerraAlta en què diferents personatges populars expliquen els seus motius per escollir els vins terraltins. Sala es declara “fan de la garnatxa de tota la vida”, raó per la qual li agrada descobrir vins de la Denominació d’Origen Terra Alta: “Penso que la Garnatxa blanca li dóna aquest punt diferencial als vins de la Terra Alta. Quan vas allà trobes uns vins molt especials, amb molta personalitat”.

Pep Sala és un dels músics més influents en l’àmbit de la música catalana. Amb 40 anys de carrera musical i més de 500 obres registrades, ha estat líder de les bandes Sau -amb el desaparegut Carles Sabater-, Pep Sala & La Banda del Bar, i ja en solitari sota el nom artístic de Pep Sala. Pianista, guitarrista, compositor, arranjador i lletrista, també ha produït àlbum per nombrosos grups a Catalunya, ha escrit cançons per a altres artistes i ha compost temes per a bandes sonores de pel·lícules i obres teatrals, entre d’altres.

Campanya #fansDOTerraAlta

La campanya #fansDOTerraAlta està impulsada des del CRDO Terra Alta per a donar a conèixer els seus trets diferenciadors així com la qualitat dels seus vins. Els vídeos de la campanya es poden veure tant al web de la DO Terra Alta com a les seves xarxes socials. La campanya va arrencar de la mà del periodista i escriptor Víctor Amela, a qui van seguir David Caraben, líder del grup Mishima, la també periodista i escriptoraEmpar Moliner, el xef amb Estrella Michelin Jeroni Castell, i el geògraf i ‘home del temps’ de TV3 Francesc Mauri. La campanya ha comptat també amb la col·laboració d’un dels gurus internacionals del món del vi, el Master of Wine Frank Smulders.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*