L’exposició ‘Tapas. Spanish Design for Food’ explora les interaccions entre gastronomia i disseny

L’exposició ‘Tapas. Spanish Design for Food’ explora les interaccions entre gastronomia i disseny
07/03/2017 Redactor

Dimecres 8 de març, a les 11.30h, a la Sala B del Museu del Disseny (Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38) es presentarà l’exposició temporal TAPAS. Spanish Design for Food, comissariada per Juli Capella i organitzada per Acción Cultural Española (AC/E) i el Museu del Disseny de Barcelona.

A l’acte hi assistiran el comissari de l’exposició, Juli Capella, la directora general d’ Acción Cultural Española (AC/E), Elvira Marco i la directora del Museu del Disseny, Pilar Vélez.

TAPAS. Spanish Design for Food explora la interacció entre el disseny i la gastronomia, se centra principalment en els últims vint-i-cinc anys, tenint en compte la influència i el pes de la tradició popular. «TAPAS» pretén ser una degustació, una mirada transversal que inclou àmbits variats d’aquesta interacció del disseny amb el menjar. Aplega més de 250 peces, acompanyades de vídeos i fotografies, que relacionen el món de la cultura material de l’alimentació amb la història, l’arquitectura, l’interiorisme i el disseny industrial i gràfic.

La mostra es complementa amb un ampli programa d’activitats paral·leles, com un cicle de diàlegs entre reconeguts xefs i dissenyadors que comptarà amb Ferran Adrià i Luki Huber, Jordi Roca i Andreu Carulla o Javier Bonet i Martí Guixé.

La mostra es podrà veure entre el 9 de març i el 21 de maig de 2017, i tindrà entrada gratuïta.

La inauguració es farà el mateix 8 de març a les 19.30h.

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*