Les Luthiers tornen a Barcelona amb ‘¡Chist!’, el seu nou espectacle antològic

Les Luthiers tornen a Barcelona amb ‘¡Chist!’, el seu nou espectacle antològic
21/07/2015 Redactor

La mítica companyia Les Luthiers visitarà Barcelona el proper mes de març amb el seu nou espectacle ¡Chist! Antología, amb el qual el quintet torna a Espanya després de l’èxit obtingut amb Lutherapia, que es va representar a 22 ciutats espanyoles des del març de 2012. L’espectacle s’haurà estrenat prèviament el mes d’octubre a Oviedo, Corunya i Vigo. Els artistes tornaran a Espanya per presentar ¡Chist! a Madrid i Barcelona.

¡Chist! Antología és una selecció de les obres més celebrades pel públic de Les Luthiers al llarg dels seus 48 anys sobre els escenaris, i a la vegada una prova de la vigència de l’humor del quintet argentí, caracteritzat per la seva creativitat, el seu enginy i la seva ironia.

Durant més de dues hores posen a escena peces com Manuel Darío, La Comisión, El Bolero de los Celos, La Bella y Graciosa Moza Marchose a lavar la ropa, Solo necesitamos, La hija de Escipión, Encuentro en el Restaurante, entre altres; extretes dels espectacles Bromato de armonio, Viegésimo aniversario, Unen Canto con Humor o Por Humor al arte.

El nou espectacle va ser estrenat a Rosario l’any 2011 i ja ha rebut l’aplaudiment del públic i de la crítica tant d’Argentina com de Xile o Uruguai. A més de Galícia i Barcelona, ​​Les Luthiers passaran per Madrid el març de 2016.

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*