‘La gran ilusión’ s’acomiada del Coliseum el 26 de juliol però tornarà al setembre

‘La gran ilusión’ s’acomiada del Coliseum el 26 de juliol però tornarà al setembre
21/07/2015 Redactor

El proper diumenge 26 de juliol  serà la darrera funció de La Gran Ilusión de la que ja és la cinquena pròrroga d’aquest espectacle que es va estrenar el 17 de desembre de 2013. Aquest espectacle  tornarà a l’escenari del teatre Coliseum el 2 de setembre on podrà veure’s fins el 13 d’aquest mes en el que serà  el comiat definitiu d’aquest espectacle a Catalunya.

A continuació, La Gran Ilusión tornarà a Madrid a partir del 16 de setembre després de l’èxit aconseguit al Teatre Rialto les passades festes de Nadal, on l’espectacle va ser vist per 50.000 espectadors en les 4 setmanes que va estar en cartell. El xou d’Antonio Díaz es podrà veure al Teatro Calderón fins el mes de febrer de 2016.

La gran ilusión és un espectacle basat en la pel·lícula El Show de Truman que barreja màgia de precisió amb trucs de gran format. El xou compta amb la col·laboració dels actors Josep Maria Pou i Emma Vilarasau i una nova incorporació, l’humorista Berto Romero. El també actor interpreta el millor amic de la infància de Díaz en alguns dels vídeos que formen part de la trama. Aquesta és una de les novetats que es trobaran els espectadors catalans que repeteixin, a més d’un nou -i sorprenent- truc.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*