Les estrelles Michelin il·luminaran Palo Alto Market al febrer

Les estrelles Michelin il·luminaran Palo Alto Market al febrer
22/01/2017 Redactor

En la seva propera edició, Palo Alto Market posa el focus a la gastronomia, presentant una selecció de més de 10 restaurants i xefs de diverses procedències amb la col·laboració de Ceviche103 i Talent & Food. Una eclèctica barreja de cuiners que oferiran la cuina més avançada i prestigiosa a preus molt assequibles a l’street food de Palo Alto Market.

DE PERÚ A BARCELONA
Els assistents al market tindran l’oportunitat de provar la millor cuina peruana del moment de la mà de Ceviche103Robert Ortiz, premiat amb una Estrella Michelin i xef al prestigiós restaurant LIMAde Londres; el restaurant Pakta de Barcelona, premiat amb una Estrella Michelin; Rafa Piqueras, arribat directamente des del restaurant Maras al Perú; o Luís Arévalo, guardonat amb un Sol de Repsol i xef del restaurant Kena a Madrid; seran, entre d’altres, els encarregats d’apropar els plats més deliciosos de la gastronomia peruana al públic de Palo Alto Market.

Talent & Food aproparà als visitants a la cuina més autòctona, de proximitat i elaborada sota el concepte Km0. El xef Sergi de Meià visitarà el market amb la seva “cuina catalana sense complexes”, elaborada amb els millors productes locals. Organic Market (Tribu Woki) oferirà la seva proposta culinària basada en la millor matèria primera: els productes ecològics. Tampoc faltarà la cuina creativa veneçolana de Caña de Azúcar, l’amor pel mar i la seva matèria primera d’Estimar by Rafa Zafra i l’Informal by Marc Gascons, que amb els seus plats farà un “passeig” per la cuina tradicional catalana renovada.

Els visitants al market podran gaudir a més a més dels deliciosos formatges Mare Nostrum, de llet crua de cabra, elaborats a una petita formatgeria a la serra nord de Sevilla; o els dolços de la pastisseria Uay Balam, 100% artesans, amb ingredients purs i de proximitat.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*