L’Almeria Teatre presenta “PIU-PIU”, un espectacle per nadons

L’Almeria Teatre presenta “PIU-PIU”, un espectacle per nadons
08/07/2015 Redactor

Aquest dissabte, 11 de juliol, a les 18:00 hores, l’Almeria Teatre (c./ Sant Lluís, 64, Barcelona) estrenarà l’obra “PIU-PIU” de la Cia Fes-t’ho com vulguis, un espectacle dirigit a nadons (0-3 anys) per oferir-los una primera aproximació al teatre.

A l’entorn de la granja i amb els personatges dels pollets sorgits dels ous, l’espectacle aborda fets quotidians com tenir pipí, les ganes de jugar, de riure o la necessitat de fer els primers amics.

Tot això es desenvolupa amb un llenguatge sensorial, que fa parar atenció al cant del gall, al soroll del gra que cau, a la força del vent que mou molinets de paper, al plaer de veure volar bombolles de sabó…

L’espectacle, que ha comptat amb l’assessorament pedagògic de Transeduca i la producció de Tutatis, està interpretat per Cristina Blanco i Nona Umbert (aquesta darrera, responsable també de l’escenografia i les titelles).

PIU-PIU es podrà veure a l’Almeria Teatre els dies 11, 12, 19, 25 i 26 de juliol. Reserva i venda d’entrades a www.almeriateatre.com.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*