El ‘SINGLOT FESTIVAL’ arriba a Sant Feliu de Guíxols

El ‘SINGLOT FESTIVAL’ arriba a Sant Feliu de Guíxols
08/07/2015 Redactor

El SINGLOT FESTIVAL és el primer festival d’humor i comèdia i arriba per quedar-se. El punt de trobada per al referents de la comèdia de tot el país amb noms de primer nivell com Leo Bassi, Faemino y Cansado, Berto Romero, Joglars, Andreu Buenafuente, Mongolia, entre d’altres. Una oferta multidisciplinar amb la comèdia i l’humor com a motor en la que es proposaran espectacles de diferent format per al públic en general, trobades professionals entre els principals productors, exhibidors i creadors i també propostes acadèmiques amb classes magistrals de la mà de Ramón Fontserè i Leo Bassi.

SINGLOT FESTIVAL és un festival creat per EL TERRAT i dirigit per Andreu Buenafuente que compta amb la col·laboració i la complicitat de TheProject, fruit del partnership entre ambdues productores des de la tardor de 2013. Una col·laboració que va començar la col·laboració del segell d’EL TERRAT en la programació de comèdia del BARTS, espai gestionat per la productora, i que ha crescut amb l’aliança artística d’EL TERRAT al Festival de Porta Ferrada, gestionat també per TheProject.

L’objectiu d’aquesta trobada de l’humor i la comèdia es basa en unir a tots els apassionats del gènere, públic, professional i acadèmic. Una proposta transversal fins ara mai desenvolupada. SINGLOT vol esdevenir la cita obligada de l’humor, una convocatòria amb xancletes, tovallola de platja i banyador en un entorn relaxat que permetrà prendre’s seriosament el gènere i la professió. Un repte que entusiasma als artistes convidats que com Leo Bassi creuen que darrera l’humor hi ha tota una filosofia.

Una primera edició amb artistes de la talla de Leo Bassi, Faemino y Cansado, Joglars, Berto Romero, Mongolia i també Andreu Buenafuente. 4 dies de SINGLOT amb propostes de dia i de nit. Dies de treball i vesprades i nit lúdiques, jornades que acabaran al Xiringuito SINGLOT. Un espai a la platja desenfadat que estarà actiu les nits de divendres i dissabte, el padrí del qual serà Toni Albà i que acollirà a monologuistes amb propostes més gamberres.

Un exemple de multidisciplinarietat serà la presència també de propostes audiovisuals  com serà la projecció del documental “El culo del mundo”,  dirigit per Andreu Buenafuente. Un llargmetratge que reflexiona sobre la comèdia i l’ofici de comediant.

Per Joan Rosselló, director general de la productora TheProject, descriu la col·laboració i el repte amb les següents paraules: estem encantats amb aquesta primera edició del SINGLOT, un Festival que neix per quedar-se i que  consolida professionalment la bona relació entre EL TERRAT i TheProject.

Singlot és una proposta original i atrevida en l’entorn dels Festivals d’estiu a Catalunya i és un gran actiu per a Sant Feliu i per a Porta Ferrada.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*