Arriba la festa major del Poble Espanyol

Arriba la festa major del Poble Espanyol
08/07/2015 Redactor

El Poble Espanyol dóna la benvinguda oficialment a l’estiu amb una completa programació familiar. Als diumenges d’activitats familiars s’hi afegeix la gran Festa Major del recinte, que tindrà lloc el proper 12 de juliol, d’11h a 17h.

Aquesta celebració proposa un ampli ventall d’activitats per a petits i grans, algunes d’elles ben refrescants: jocs d’aigua, inflables aquàtics, festa de l’escuma, taller d’elaboració de còctels i un altre de gelats naturals… També hi haurà lloc per un taller i exhibició de balls llatins (salsa, zumba i bachata), un espai de maquillatge infantil, un taller d’artesania amb cuir, jocs de fusta gegants, contacontes, rua dels Gegants del Poble i un taller per aprendre a portar capgrossos, cavalls i gegantons.

La intensa jornada d’activitats del 12 de juliol es completarà amb l’espectacle de circ que es representarà al Poble tots els diumenges del mes: L’Home Roda, de la companyia Professor Karoli. Aquesta és l’esbojarrada història d’un personatge incombustible que es desplaça amb una roda amb motor. Combinant enginy i monocicles amb cames i bicis nanes, en Karoli demostrarà la seva passió per les rodes… i us deixarà amb la boca ben oberta! Aquest espectacle es representarà els diumenges de juliol a les 12:30h a la Carpa del Poble Espanyol.

La programació dels diumenges es completarà amb un taller d’elaboració de còctels refrescants a l’aire lliure. L’activitat es farà de 10:30h a 12h (entrada permesa fins les 11:30h) a la glorieta de la Plaça Major. Amb les seves pròpies mans, nens i nenes –amb l’ajuda dels grans– aprendran a preparar refrescants begudes amb fruita natural, plenes de color i de bon gust per gaudir de l’estiu al màxim!

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*