Enric Verdaguer ret homenatge a l’autenticitat al vídeo oficial de Freaky

Enric Verdaguer ret homenatge a l’autenticitat al vídeo oficial de Freaky
21/07/2015 Redactor

Enric Verdaguer ret homenatge a l’autenticitat al vídeo oficial de Freaky, single de Moonstruck, el seu imminent àlbum debut que sortirà a la venda el 4 de Setembre i ja es pot reservar a les plataformes digitals. El clip, dirigit per Alberto Triano, presenta a Verdaguer amb la seva inseparable guitarra i al costat d’un perfecte friki, un arquetip al que el jove cantant i compositor català s’apropa no de forma despectiva, sinó des de l’admiració a la seva extravagància, en la qual resideixen valors com la confiança en un mateix i la tenacitat de qui persegueix una meta clara a la vida.

Freaky estarà inclosa a Moonstruck, primer treball d’Enric Verdaguer, en el qual, guiat per la seva guitarra acústica, traça un recorregut pel rock, el soul i fins i tot la bossa nova que el converteix en una de les més interessants propostes musicals del nostre país d’aquest 2015. Produït per Antonio Escobar i Toni Ten, l’àlbum presenta a un Enric Verdaguer sòlid malgrat la seva joventut; introspectiu i poètic, però creador d’unes vigoroses melodies.

Damien Rice, Matt *Corby o James Vincent McMorrow són alguns dels referents que inspiren les cançons d’Enric, que ha anat evolucionant de la guitarra elèctrica amb la qual als 15 anys practicava acords d’AC/DC o Green Day a l’acústica amb la qual ha definit un estil propi, situat en aquest terreny intermedi entre el folk i el pop.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*