Josep Maria Mainat cantarà ‘La Trinca’ a CanetRock

Josep Maria Mainat cantarà ‘La Trinca’ a CanetRock
16/06/2015 Redactor

Josep Maria Mainat, membre de La Trinca, formarà part del cartell del festival del proper 4 de juliol. Mainat pujarà a l’escenari amb amb Joan Fortuny de l’Elèctrica Dharma i altres artistes del cartell del Canet Rock per cantar alguns dels hits del trio humorístic català que va marcar una època.

La història de La Trinca ha estat sempre estretament relacionada amb la història del CanetRock, i no només perquè els seus membres siguin de la població del Maresme. El grup és conegut per la seva trajectòria durant la dècada dels 70 i els 80 –van publicar 38 discos de llarga durada entre 1969 i 1989-, però va deixar la seva petjada al país també per una vessant menys coneguda: el trio va organitzar el festival de les Sis Hores de Cançó a Canet de Mar, que va precedir CanetRock. El festival es va celebrar entre el 1974 i el 1978.

En el CanetRock de 1975, La Sala Zeleste s’ocupà de la programació musical, mentre que l’empresa Pebrots vinculada a La Trinca hi va aportar la infraestructura, una fórmula que es va repetir durant les primeres tres edicions del CanetRock.

Ara Mainat tornarà a actuar a casa, amb cançons que ja es van poder sentir al Pla d’en Sala fa quaranta anys però que no han deixat mai d’estar a l’ordre del dia. 

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*