‘RENT, el musical’, convoca audicions a tota Catalunya

‘RENT, el musical’, convoca audicions a tota Catalunya
16/06/2015 Redactor

Es convoquen audicions obertes per a formar la companyia que estrenarà la nova producció en català del musical RENT a Barcelona, dirigit per Daniel Anglès.

Es busquen els 17 intèrprets que integraran la companyia, nois i noies entre 18 i 30 anys: actors I actrius amb un alt nivell de cant modern (pop/rock) i nocions de dansa.

En aquesta primera fase d’audició, els candidats han d’escollir dos fragments del musical per cantar davant de l’equip creatiu. Per tal de trobar nous talents i gent jove, no hi haurà selecció per curriculum: tothom qui ho vulgui podrà audicionar.

Les audicions es realitzaran a l’escola AULES de Barcelona els dies 25, 26, 27 i 28 de juny. Com a novetat, tot l’equip es desplaçarà a les tres capitals de provincial per aconseguir veure el maxim de gent possible i buscar el talent en tots els racons del pais. Per aquest motiu, hi haurà audicions de RENT a  Lleida (Teatre de l’Escorxador) el dia 3 de juliol, a Girona (Aula de Música Coma Cros-Salt) el 4 de juliol i a Tarragona (Teatre El Magatzem)el dia 5 de juliol.

Tot el material i la informació per audicionar està disponible a  www.rent-elmusical.com

Aquesta producció neix d’un equip artistic format per Daniel Anglès, Víctor Arbelo, Nil Bofill, Susanna Domènech, Jordi Taixés i Miquel Tejada. A la pàgina web del musical hi ha el compte enrera en minuts que falten per al 20è aniversari de l’estrena del musical a Nova York: 26 de gener de 2016. Efemèride que se celebrarà a Barcelona amb aquesta nova versió de l’espectacle de Jonathan Larson que va marcar una generació sencera. L’èxit de a producció original a Barcelona la temporada 1999/2000 ha contribuït a la gran expectativa que aquesta nova producció ha generat.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*