El Poble Espanyol es converteix en un veritable poble de l’Edat Mitjana

El Poble Espanyol es converteix en un veritable poble de l’Edat Mitjana
25/10/2015 Redactor

Aquest cap de setmana, el Poble Espanyol proposa un viatge històric a l’Edat Mitjana amb la primera edició de la Fira Medieval, que vestirà tot el recinte amb escuts heràldics, tendals i estendards.

Nens i adults gaudiran de tres dies d’activitats relacionades amb el món medieval: mercat d’artesania i alimentació amb  més de 80 parades, campament medieval amb tot tipus d’armament de l’època, espai esotèric,combats de mercenaris i grups d’animació teatral i musical distribuïts pels diversos carrers i places del recinte, incloent malabars, pregoners, cercavila, titelles, contes…

I no hi faltaran tots els personatges destacats de l’època! Ogres, cavallers, joglars, arquers, captaires, follets, botxins, escuders, endevinadors

Els més petits podran participar, a més, de divertides propostes com tir amb arc, atraccions infantils i l’escola de petits cavallers, una activitat d’entreteniment en clau d’humor amb la qual els nens aprendran a desfilar i a utilitzar la llança. Hi haurà també un racó infantil amb diversos jocs: defensa de la muralla, carambola, vesteix a la dama i setge al castell, entre d’altres.

El tret de sortida de la Fira Medieval al Poble Espanyol tindrà lloc divendres 23 d’octubre a la tarda amb laResplandor de la Nit, un màgic espectacle de foc, pirotècnia i equilibris.

L’entrada per la Fira Medieval és gratuïta pels nens menors de 12 anys i val 4€ pels adults residents a Catalunya.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*