Arriba la 5a edició de ‘VEUS PER A L’ESPERANÇA’

Arriba la 5a edició de ‘VEUS PER A L’ESPERANÇA’
25/10/2015 Redactor

El proper 30 d’octubre, l’Església de Santa Maria del Mar acollirà, la 5a edició del concert benèfic Veus per a l’Esperança d’ajuda a la investigació contra el càncer de l’Hospital Clínic de Barcelona. La bona acollida obtinguda en les anteriors edicions anima els impulsors i organitzadors del concert, el representant artístic Aldo Mariotti i el Dr. Pere Gascón a dónar-li continuïtat i a aconseguir que es consolidi i es reconegui en el calendari anual d’actes solidaris de la ciutat de Barcelona.

En l’edició d’aquest any col·laboren, de forma desinteressada, un cartell d’artistes d’altíssim nivell com Jaume Aragall (tenor), Montserrat Martí (soprano), Dalmau González (tenor), Norma Fantini (soprano), Michele Karmandy (baríton), Luciano Ganci (tenor), Nicola Marchesini (contratenor), Víctor Jiménez (contratenor), Marta Moretto (mezzosoprano), Yuriy Yurchuk (baríton), Levy Sekgapane (tenor), Arturo Pastor (baríton), Jordi Galán (tenor), Diana Haller (mezzosoprano), Stefano Palatchi (baix), Marc Sala (tenor), tots ells acompanyats al piano pel mestre Ricardo Estrada, que cantaran peces de coneguts compositors com Verdi, Puccini, Rossini, Donizetti o Txaikovski.

La recaptació obtinguda pel concert benèfic Veus per a l’Esperança es destina íntegrament a reforçar les línies d’investigació contra el càncer del Laboratori en Oncologia Molecular i Translacional del Clínic-IDIBAPS que lidera el Dr. Gascón, Consultor Sènior del Servei d’Oncologia Clínica l’Hospital Clínic, director de la Càtedra d’Oncologia i del coneixement Multidisciplinar de la Universitat de Barcelona i acadèmic numerari de la Reial Acadèmia de Doctors.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*