Yolanda Ramos fa de ‘cavernícola’ a Barcelona

Yolanda Ramos fa de ‘cavernícola’ a Barcelona
01/07/2015 Redactor

A partir de demà dijous 2 de juliol i només fins al diumenge 12, es podrà veure a l’escenari de la Sala Pepe Rubianes del Teatre Club Capitol l’espectacle LA CAVERNÍCOLA, un repàs irònic als capricis, manies i idiosincràsia de les relacions entre homes i dones des de la perspectiva de la dona moderna.

L’espectacle, dirigit per Esteve Ferrer i protagonitzat per Yolanda Ramos, serveix per donar resposta, de forma fabulosa i divertida, al gran èxit de Broadway ‘Defending the Caveman’, de Rob Becker, un text que va ser representat a Barcelona, al 2011, per Josep Julien i, més recentment, per Nancho Novo.

LA CAVERNÍCOLA ens apropa des del punt de vista femení com són els canvis constants d’humor i l’eterna recerca del cos perfecte, fins a aquesta imatge masculina de l’home amb la cervesa en una mà i el comandament a distància en l’altra, enganxat al futbol que fan a la televisió.

Una inspiradora comèdia plena de rialles sobre dos éssers completament diferents que tracten desesperadament de conviure en un petit planeta … I compartint bany!

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*