Dilluns vinent arrenca la tercera temporada de La Cita

Dilluns vinent arrenca la tercera temporada de La Cita
16/09/2016 Redactor

Després de dues temporades, 373 programes i més de 500 convidats, l’espai d’entrevistes presentat per Nacho Encinas i Kyra Shimai torna amb novetats després d’una pausa estiuenca.

I, ara, no només ens oferiran les entrevistes radiofòniques a les que estem acostumats sinó que l’equip del programa també sortirà de l’estudi càmera en mà per tenir unes cites molt ràpides amb els artistes més destacats de Barcelona; la primera de la temporada vam poder veure-la fa uns dies amb Santi Millán com a protagonista.

Una tercera temporada que arriba renovada, més fresca que mai i en la que 15 minuts seran suficients per conèixer al convidat del dia i sotmetre’l a alguna prova per conèixer les seves habilitats i, inclús, els seus defectes.

A més dels convidats relacionats amb la cultura, també s’hi sumaran esportistes olímpics, influencers de la xarxa, coaches o persones amb històries emocionants i reivindicatives.

Miguel Poveda, Arturo Valls, Miriam Díaz-Aroca, Pedro Ruiz, Paula Vázquez, Rafael Amargo, Mario Vaquerizo, Betty Missiego, Silvia Abril o Bertín Osborne són només alguns dels convidats que ja s’han han tingut una cita a CoolturaFM durant aquestes dues temporades.

La cita, a partir de dilluns 19 a les 19:00 a CoolturaFM.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*