Pallassos Sense Fronteres i el Lliure, junts per fer somriure els infants en risc d’exclusió social del Poble Sec

Pallassos Sense Fronteres i el Lliure, junts per fer somriure els infants en risc d’exclusió social del Poble Sec
22/10/2019 Redactor

L’oenegé i el teatre organitzen un espectacle gratuït de pallassos i varietats de circ el proper dissabte 26 d’octubre a les 12 h a la plaça Margarita Xirgu

 

Pallassos Sense Fronteres (PSF) i el Teatre Lliure inicien un projecte comú amb l’objectiu d’oferir activitats culturals per a la infància en situació de vulnerabilitat que viu al barri barceloní de Poble Sec, on estan ubicades les dues entitats.

 

Per aquesta raó, el dissabte 26 d’octubre a les 12h s’organitza a la plaça Margarita Xirgu un espectacle gratuït i obert a tots els veïns i veïnes del barri, amb especial invitació a les entitats que treballen amb els nens i nenes en risc d’exclusió social.

 

L’espectacle serà una successió de números de clown, malabars i màgia, que anirà a càrrec dels artistes vinculats a PSF: Ale Risorio, Fernando Capuzzi i Xicana. Un espectacle a l’aire lliure fonamentat en la comicitat i l’humor blanc, apte per a tots els públics i d’1 hora de durada.

 

Aquesta iniciativa és fruit de l’acord de col·laboració que mantenen les dues entitats des de 2012 i per la qual el Lliure ofereix suport logístic a l’entitat sense ànim de lucre. Així, el Lliure cedeix de manera desinteressada l’espai que acull el centre d’operacions de PSF, des d’on l’oenegé desenvolupa la seva tasca solidària.

 

Al llarg de la temporada 19/20 i de cara a la primavera, està prevista l’organització d’una segona acció conjunta.

 

L’última missió de PSF: el conflicte de Donbass

 

Gràcies al suport que ofereix el Lliure, l’oenegé continua amb la seva tasca solidària en diverses regions desfavorides del món. La darrera missió del PSF va tenir lloc a Ucraïna on es va oferir suport emocional i psicològic a través del riure als nens i nenes desplaçats pel conflicte de Donbass. Del 30 de setembre al 12 d’octubre, un equip de PSF format per tres artistes professionals del circ i les arts escèniques (Moisès Queralt, Ramon Fugarolas i Jaume Carulla) van dur a terme la gira d’espectacles de manera voluntària.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*