Nacho Encinas i Kyra Shimai presentaran la 4a edició d”AMOR x AMOR’ al Teatre Romea

Nacho Encinas i Kyra Shimai presentaran la 4a edició d”AMOR x AMOR’ al Teatre Romea
24/01/2020 Redactor

Després de l’èxit de les tres edicions anteriors, el concert solidari AMOR x AMOR torna a Barcelona per quart any consecutiu. En aquesta ocasió el concert tindrà lloc el dilluns 24 de febrer de 2020 a les 20:00 al Teatre Romea de Barcelona.

AMOR x AMOR és una iniciativa que sorgeix des de la passió pel teatre musical i la música i una voluntat de col·laboració amb diverses entitats d’àmbit social de la ciutat de Barcelona. En aquesta quarta edició els beneficis del concert aniran destinats a l’Associació Obra Social Sanitària Cor de Maria, entitat que va néixer l’any 1980 amb l’objectiu de prestar assistència social i sanitària al col·lectiu de persones grans i persones que la necessitin. Des d’aleshores, i gràcies a la tasca solidària de professionals voluntaris, l’entitat s’ha convertit en un recurs social i sanitari molt arrelat al barri del Camp d’en Grassot‐Gràcia Nova.

Com cada any, el repertori d’AMOR x AMOR té un fil conductor. Aquesta vegada consistirà en cançons clàssiques d’amor de la dècada dels 80. Així s’escoltaran temes de Tina Turner, Bonnie Tyler, Whitney Houston, Joaquín Sabina o Mecano, entre d’altres. S’interpretaran temes d’artistes i bandes que formen part de la banda sonora de les nostres vides.

AMOR x AMOR – Clàssics d’amor dels 80 compta amb direcció escènica d’Alícia Serrat (‘Tot el que no ens vam dir’, ‘Pegados’, ‘Mierda de artista’), direcció musical de Dani Campos (‘Germans de Sang’, ‘Goodbye Barcelona’) i producció de Marisol González.

AMOR x AMOR va sorgir el 2017 de manera espontània, a través d’un article al blog de teatre musical Out of Broadway de Marisol González, proposant l’organització d’un concert de duets de musicals el dia de Sant Valentí.

L’objectiu del concert és clar: interpretar cançons d’AMOR per donar AMOR a aquells que més ho necessiten, en aquest cas la gent gran, que s’enfronta a la solitud en el seu dia a dia.

Entre els més de 20 artistes que participaran en aquest AMOR x AMOR – Clàssics d’amor dels 80 estaran (per ordre alfabètic) Ángeles Arboleda, Alessio Arena, Giancarlo Arena, Jofre Bardagí, Adriana Brun, Ariadna Comas, Frank Diago, Xènia Garcia, Gisela, Joaky, Eva Kaué, Georgina Llauradó, Nacho Melús + The Beating Souls, Neirak, Frank Mercader, Carme Milan, Iñaki Mur, Aina Quiñones, Diana Roig, Nerea Royo, Miguel Ángel Sánchez, Georgia Stewart, Naïm Thomas i Carles Torregrossa, amb més intèrprets pendents de confirmar.

Entre els professionals que participen en aquesta edició podem trobar intèrprets de teatre musical que actualment protagonitzen grans musicals a Madrid i de gira, com ‘Anastasia’ o ‘La Família Addams’; joves catalans que triomfen a Barcelona a ‘La Tienda de los Horrores’ o ‘El Petit Príncep’; artistes amb una carrera consolidada que fa anys que triomfen als escenaris, i joves que tot just estan començant a despuntar en el món de la música. Per a tots els artistes, aquest és el primer cop que participen al concert AMOR x AMOR.

El concert serà presentat per Nacho Encinas i Kyra Shimai, presentadors de ‘La cita’ durant 5 anys a CoolturaFM i que també van presentar una ‘cita’ benèfica a l’Eixample Teatre el passat mes de juny.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*