Llum BCN il•lumina amb espectacles i instal•lacions artístiques el Poblenou

Llum BCN il•lumina amb espectacles i instal•lacions artístiques el Poblenou
15/02/2018 Redactor

Aquest divendres, 16 de febrer, a les 19.00 hores, al Disseny Hub Barcelona (pl. de les Glòries, 37) s’iniciarà un recorregut per visitar algunes de les instal·lacions del festival Llum BCN 2018, que tindrà lloc entre el 16 i el 18 de febrer dins el marc de les festes d’hivern de la ciutat.

 

La setena edició del festival Llum BCN il·luminarà per primer cop el barri del Poblenou, en una edició on es dupliquen el nombre d’espectacles i instal·lacions d’artistes de prestigi del nostre país i d’altres indrets del món, sense deixar de banda un dels segells propis que el distingeixen d’altres festivals lumínics: l’aposta per l’experimentació i la innovació que ens ofereixen els alumnes de les escoles d’art, disseny, il·luminació i arquitectura de la ciutat.

Llum BCN 2018 compta amb la participació, com a artista convidada, de la videoartista i creadora quebequesa Monique Savoie, fundadora de la prestigiosa Société des Arts Technologiques (SAT) de Mont-real, líder en art i noves tecnologies.

En aquesta setena edició, el festival duplica el nombre d’espectacles i instal·lacions d’artistes de prestigi del nostre país i d’altres indrets del món, sense deixar de banda un dels segells propis que el distingeixen d’altres festivals lumínics: l’aposta per l’experimentació i la innovació que ens ofereixen els alumnes de les escoles d’art, disseny, il·luminació i arquitectura de la ciutat, que enguany tenen el repte de transformar espais de naturaleses molt diferents. Un repte que afronten amb noves estratègies de tractament de la llum i de l’espai, i amb el talent i la qualitat demostrats en anteriors edicions.

Més informació: https://www-lameva.barcelona.cat/santaeulalia/ca/llumbcn

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*