L’humorista Manu Sánchez presenta a Barcelona ‘El El Rey solo. Mi reino por un puchero’

L’humorista Manu Sánchez presenta a Barcelona ‘El El Rey solo. Mi reino por un puchero’
14/09/2015 Redactor

El Rey Solo. Mi reino por un puchero, del monologuista, showman i humorista televisiu Manu Sánchez, arriba al Teatre Borras només del 17 al 20 de setembre. El públic barceloní podrà gaudir de 4 úniques funcionsd’aquesta obra dirigida per Julio Fraga que ha exhaurit entrades en altres ciutats i que ja ha estat vista per més de 55.000 persones.

L’obra, un èxit teatral rotund, té un únic protagonista: un rei que ha d’abandonar casa els pares i afrontar en solitari les circumstàncies que regnar comporta. El muntatge, tot hi comptar només amb Manu Sánchez sobre l’escenari, va molt més enllà de ser un simple monòleg i amb música, sàtira, ironia i el millor humor,  aconsegueix que el públic no passi més de 30 segons sense riure. El rey solo. Mi reino por un puchero és una obra atemporal però quotidiana i reconeixible, que barreja situacions que vivim sovint, inquietuds que ens afecten a tots i la història, sempre sense renunciar a l’humor. D’aquesta manera, Manu Sánchez explica còmicament la seva peculiar visió de la vida, analitzant els avantatges i inconvenients de l’emancipació.

La barreja d’enginy i crítica social que caracteritza l’artista andalús és el millor aval per donar solidesa a aquesta obra que recull les relacions materno-filials i el vertigen d’un canvi d’etapa. El rey solo. Mi renio por un puchero va néixer l’any 2013 i a meitat de temporada va viure l’abdicació del rei Joan Carles I i l’arribada al tro de Felip IV, renovant-se i adaptant-se a la nova situació, convertint-se en un muntatge de total actualitat. Segurament,  ara més que mai té sentit El Rey solo: un monarca que es troba davant un desafiament, el de fer front a la corona, un fidel i clar reflex de la situació que ha viscut els últims anys la família reial espanyola. Aquest és el punt de partida d’una història que esdeve en ocasions el retrat d’una casa típica i en altres moments un anàlisi d’una monarquia que no ha passat pel seu millor moment.

Manu Sánchez

Manu Sánchez, després d’abandonar els seus estudis en Enginyeria en telecomunicacions, es va donar a conèixer en programes d’humor de la televisió autonòmica andalusa, Canal Sur, on ha conduït espais propis com Colga2 con Manu o La semana más larga. En els seus monòlegs, Manu qüestiona tòpics i estereotips d’Andalusia amb un estil propi. Després de la seva sortida de Canal Sur, ha col·laborat en Zapeando (laSexta) i Anda ya, ‘morning show’ dels 40 Principales. En la passada temporada va dirigir i va presentar El último mono, un ‘late night show’ setmanal emès per laSexta.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*