L’exitosa producció quebeco-catalana de Don Quichotte dins del GREC

L’exitosa producció quebeco-catalana de Don Quichotte dins del GREC
16/06/2017 Redactor

Les companyies quebequeses Théâtre Sortie de Secours i Théâtre Pupulus Mordicus, juntament amb la companyia catalana GATARO, presenten una nova creació imaginària al voltant de les aventures del llegendari cavaller errant Don Quijote de La Mancha de Miguel de Cervantes. L’obra es va representar amb molt èxit en el teatre Périscope de Quebec el passat mes de febrer, assolint un 100% de l’ocupació en les 19 funcions i recollint comentaris elogiosos per part de la crítica local (“Humor, fantasia i intel·ligència” – Le Journal de Québec).

L’espectacle, que abans de l’ALMERIA TEATRE es podrà veure també al Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro del 4 al 10 de juliol, és una recreació d’El Quijote que explora una possible segona part de les seves aventures, en la que el famós cavaller intentarà evitar que s’imprimeixi la falsa segona part que va escriure Avellaneda.

Els actors Victor Alvaro i Savina Figueras, ànima de la companyia GATARO, són els intèrprets catalans d’aquesta coproducció internacional. Completen el repartiment els actors quebequesos Pierre Robitaille, reputat marionetista i director artístic de Pupulus Mordicus, i Nicola-Frank Vachon. Aquesta trobada catalano-quebequesa propicia un espectacle parlat en francès, català i castellà.

La interacció d’actors, titelles i audiovisual, pretén fer una reflexió sobre la relació entre la realitat i la ficció als nostres dies.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*