‘Les Roses de la Vida’ de Sergi Belbel s’estrena el proper 6 de setembre al BARTS

‘Les Roses de la Vida’ de Sergi Belbel s’estrena el proper 6 de setembre al BARTS
01/09/2018 Redactor

Sergi Belbel trenca 7 anys de sequera com a dramaturg amb una comedia esbojarrada escrita per a quatre intèrprets i un gos. ‘Les Roses de la Vida’ s’estrenarà el proper dijous 6 de setembre a les 21:00 i es podrà veure fins el 16 de setembre a la Sala gran del BARTS.

El text de Belbel, que té l’únic desig de divertir i que va escriure de forma compulsiva, “a raig”, farà el salt del CLUB a la sala gran del BARTS. La platea es convertirà en un cafè teatre d’allò més parisien i el públic podrà pendre’s alguna copa mentre gaudeix de l’espectacle.

Un jove emprenedor amb un problema greu, un terapeuta desolat per la mort del seu gos, una temible presidenta d’un país estranger mancada d’amor i la seva estranya i intrèpida secretària són les quatre peces d’aquesta bretolada, que tan sols pretén celebrar la vida, fer un cant al sexe, a l’amor, als plaers i comunicar als espectadors el goig de viure, i que ha estat escrita especialment per a quatre joves i esplèndids intèrprets: Enric Cambray, Roc Esquius, Gemma Martínez i Núria Sanmartí.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*