La JONC presenta un concert solidari a L’Auditori per celebrar els 20 anys de Projecte Home

La JONC presenta un concert solidari a L’Auditori per celebrar els 20 anys de Projecte Home
21/12/2016 Redactor

L’encontre d’enguany de la JONC té un component especial: és la preparació del Concert Solidari de celebració del 20è Aniversari del Projecte Home.

El Projecte Home és una ONG catalana que treballa el tractament i la prevenció de les drogodependències, l’alcoholisme i les ludopaties, i que promou la dignitat i l’autonomia de les persones.

Durant l’encontre, alguns usuaris del Projecte Home aniran a Salou per assistir a l’assaig general de l’orquestra. L’activitat també comporta una xerrada entre els integrants del projecte i els joves músics, amb l’objectiu de treballar la conscienciació i la integració social a través de la música.

Formació musical d’excel·lència

Un equip de 30 professors provinent de diversos conservatoris i orquestres de l’Estat espanyol i de la resta d’Europa treballaran amb els joves músics de la JONC i JONC Alevins el repertori que es presentarà en dos programes.

Arrencaran l’activitat de Nadal els Alevins, que treballaran peces de Beethoven i Mendelssohn en el seu 37è encontre, del 27 de desembre al 4 de gener de 2017. La JONC farà estada al Teatre Auditori de Salou del 2 al 8 de gener amb un repertori centrat en Stravinsky, Mozart, Brahms, Bach i Haydn que interpretarà dissabte 7 de gener al Teatre Auditori de Salou i l’endemà, 8 de gener, a l’Auditori de Barcelona en un concert benèfic pel 20è aniversari de Projecte Home. Aquest concert se suma al concert que la JONC Alevins farà a la residència d’avis de Salou el 29 desembre, com a part de les activitats de compromís social de l’orquestra.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*