‘La cita’ celebra Eurovisió durant tota la setmana

‘La cita’ celebra Eurovisió durant tota la setmana
07/05/2016 Redactor

El programa presentat per Nacho Encinas i Kyra Shimai emetrà 5 entrevistes temàtiques amb motiu de la celebració del Festival d’Eurovisió

No és la primera vegada que ‘La cita’ de CoolturaFM es pinta d’Eurovisió i és que fa un any ja celebraven aquest esdeveniment amb Betty Missiego, Azúcar Moreno, Lola de Las Ketchup, Javi Solei de D’NASH i Lucía Pérez.

Aquesta vegada seran els representants de 1971 (Karina) 1995 (Anabel Conde), 2001 (David Civera) i 2007 (Mikel Hennet de D’NASH) qui juntament amb Electric Nana (aspirant a representant i jutge professional d’aquest any) acompanyaran de dilluns a divendres a les 19:00 els oients de La Cita.

20 minuts seran suficients per conèixer l’artista convidat del dia, recordar breument la seva experiència i, a més, saber què fan avui dia. En Mikel, per exemple, va ser candidat a millor actor protagonista en els Premios del Teatro Musical per Tarzan. A més, David Civera està a punt d’estrenar single, ¿quan l’escoltarem? O, ¿a qui votarà Electric Nana? ¿A què es dediquen Anabel Conde o Karina a dia d’avui?

La cita, de dilluns 9 a divendres 13 a les 19:00 a CoolturaFM.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*