Els Amics de les Arts estrenen UN ESTRANY PODER

Els Amics de les Arts estrenen UN ESTRANY PODER
25/02/2017 Redactor

Pop, optimisme i un cru sentit de l’humor. Això traspua Un Estrany Poder, el quart àlbum d’estudi d’Els Amics De Les Arts, una de les bandes clau del pop-rock català que, en aquest nou treball, puja un esglaó essencial de la seva imparable carrera.

Un Estrany Poder és tota una col·lecció d’himnes. Dotze cançons creades per ser cantades a cor multitudinari en les que destaquen els seus arranjaments electrònics. Els Amics De Les Arts, han comptat amb Tony Doogan en la producció, enregistrament i mescla d’Un Estrany Poder. El grup ha confiat en un dels productors clau de la música pop independent a escala internacional de les últimes dècades. Amb una labor impecable, Tony Doogan ha estat el responsable sonor de grans de la història com Belle & Sebastian, Mogwai, David Byrne, Teenage Fan Club, Snow Patrol oSuper Furry Animals. A més, l’escocès ha signat les millors produccions discogràfiques d’artistes com Russian Red o Supersubmarina

ELS AMICS DE LES ARTS no són uns nouvinguts, onze anys de trajectòria musical, tres àlbums d’estudi, i diverses edicions especials, els avalen. Importants premis de la indústria i tres Discos d’Or coronen la seva fructífera carrera, a la qual van saber homenatjar amb el seu meravellós àlbum especial 10 ANYS, publicat el passat 2015, i que ha suposat un punt i a part, que obre ara una nova etapa.

Aquest és el tracklist d’Un Estrany Poder

 1. Les Coses
 2. 30 Dies Sense Cap Accident
 3. Apologia de la Ingenuïtat
 4. Primer en la Línia Successòria
 5. Un Estrany Poder
 6. La Llum Que No Se’n Va
 7. Salvador
 8. No Ho Entens
 9. Casa en Venda
 10. El Seu Gran Hit
 11. Suïssa
 12. El Vent Tallant (con la OBC)

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*