El Poble Espanyol rep la visita del Pare Noel i dels Reis Mags

El Poble Espanyol rep la visita del Pare Noel i dels Reis Mags
26/11/2016 Redactor

El Poble Espanyol recrearà aquest proper mes de desembre l’ambient nadalenc més tradicional i entranyable amb una sèrie d’activitats per a tots els públics pensades perquè grans i petits gaudeixin del Nadal des d’abans que comencin les festes.

Entre el 8 i l’11 de desembre, la Casa del Pare Noel obrirà les seves portes per tots aquells que el vulguin conèixer i li vulguin donar la carta personalment. També hi haurà mercat de Nadal, el Tió, un espectacle de màgia i, a més, nens i nenes podran fer tallers amb els quals aprendran a fer un arbre i una postal de Nadal. Com no podia ser d’altra manera, també hi haurà representacions de pessebres vivents (el de Martorelles el 10 de desembre i el de Sant Feliu de Llobregat l’11 de desembre). Tot això, acompanyat d’animacions diverses durant els quatre dies i amb el Poble decorat especialment per a l’ocasió.

El Pare Noel donarà pas als Reis Mags

Però això no és tot! A partir del 23 de desembre i fins al 5 de gener, el Poble continuarà oferint
propostes nadalenques per a tota la família. Nens i nenes podran lliurar la carta a la casa dels Reis   Mags. A més, hi haurà una zona de jocs infantils i un arbre màgic perquè nens i nenes deixin els seus xumets, i es faran tallers i actuacions de dansa, música i màgia.

NADAL AL POBLE

Del 8 a l’11 de desembre

Horari: D’11 a 21 hores

Del 23 de desembre al 5 de gener

Horari: D’11 a 18h

 

Preus:

6€ per a residents a Catalunya (a taquilla)

5€ (entrada anticipada online)

Gratuït per a nens de 0 a 4 anys

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*