El Petit de Cal Eril anuncia els primers concerts pel 2020

El Petit de Cal Eril anuncia els primers concerts pel 2020
17/12/2019 Redactor
Amb la perspectiva del concert d’aquest divendres 20 a la Sala Apolo de Barcelona, amb entrades esgotades des d’un mes abans, El Petit de Cal Eril anuncia noves dates de la gira ‘Energia Fosca’ pels propers mesos.
Les properes cites seran La Lata de Bombillas de Zaragoza (28/12), el Festival NEU! de Salt (18/01), el Festival Hivernacle de Vilafranca (07/02), la NauB1 de Granollers (15/02), el Cafè del Teatre de Lleida (21/02) o el Teatre Cirviànum de Torelló (03/04), entre d’altres.
El nou disc Energia fosca” de El Petit de Cal Eril entra en íntima col·lisió amb els immediatament precedents “La força” (2016) i el celebrat  (2018). Ve a arrodonir un cicle de creixement forjat des de la base per un grup que defensa el seu projecte en primera persona, des de la trinxera i amb la màxima tenacitat: sense parar de tocar en directe i amb un inusitat ritme de producció de discos.

Les partícules elementals que acabarien conformant el nou disc es van accelerar en un punt indeterminat de les muntanyes de Prades on el grup va instal·lar el seu sincrotró portàtil, alimentant-lo tan sols amb llum solar. L’impacte de la radiació ultraviolada en la matèria obscura va acabar marcant el singular caràcter del disc, on s’alternen moments de màxima luminància amb atmosferes inquietants.
El Petit de Cal Eril són Artur Tort (teclats), Dani Comas (baix), Ildefons Alonso (bateria), Jordi Matas (guitarra de dotze cordes i teclats) i Joan Pons (veu i guitarra).

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*