El Maldà Teatre estrena un nou musical de Clara Peya i David Pintó

El Maldà Teatre estrena un nou musical de Clara Peya i David Pintó
30/03/2016 Redactor

El tàndem artístic format per Clara Peya i David Pintó presenta aquest dimecres dia 30 al Teatre Maldà la seva última creació, el musical Homes Foscos. L’obra és la segona entrega de la trilogia en la que treballen i que gira al voltant de la relació entre dos intèrprets.

Mentre que ‘Mares i filles’, l’espectacle anterior, Peya i Pintó portaven a escena la relació entre dues dones, a Homes Foscos es centren en dos personatges masculins. L’obra agafa el món de la novel·lista Patricia Highsmith com a inspiració i porta a l’escenari del Maldà una història de secrets als Estats Units dels anys 40, representació i clandestinitat.

“Partint de l’estètica de l’univers de Patricia Highsmith, entrem en un món tancat on ningú diu la veritat. Un famós guionista de cinema i un misteriós personatge que apareix del no res compartiran la seva soledat en una caseta aïllada del soroll de la ciutat. En aquesta illa deserta deixaran sortir a la llum les seves pors, mentides i misèries, mostrant la seva cara més fosca.
En quin moment la víctima es transforma en perpetrador? Com es trenca aquest cercle?”

Web d’Homes Foscos

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*