Edurne publica ‘Adrenalina’, el seu sisè album

Edurne publica ‘Adrenalina’, el seu sisè album
16/06/2015 Redactor

El diccionari descriu adrenalina com una hormona que es dispara en les situacions de tensió, i que produeix un augment de la pressió sanguínia i del ritme cardíac. Són els símptomes que millor descriuen els sentiments d’Edurne amb la creació d’aquest sisè àlbum de la seva carrera, i per això ha volgut titular precisament així, Adrenalina. El nou disc d’Edurne surt avui en format digital i demà estarà al carrer en format físic, amb l’Alba que tan bones sensacions va deixar en el recent festival d’Eurovisió, amb independència del resultat final de les votacions.
El nou treball de la cantant madrilenya arriba any i mig després que se submergís en l’electropop amb Climax. Més eclèctica, i guiada per la producció de Chris Gordon des d’Escòcia, responsable del so de la gran majoria dels temes, Edurne ha facturat un àlbum trepidant, ple d’aquesta adrenalina que vol encomanar. El productor Chris Gordon, ha treballat en la seva carrera amb múltiples artistes, entre els quals destaca el seu primer treball a Espanya amb Mónica Naranjo, per qui va produir Tarántula (2008).

Edurne va començar la seva trajectòria artística als 9 anys en el grup infantil Trastos, amb el qual va gravar tres discos, encara que el seu salt al gran públic arriba després del seu pas per Operación Triunfo, on va començar una carrera musical en què ha publicat ja els àlbums Edurne (2006), Ilusión (2007), Premiére (2008), Nueva piel (2010) i Clímax (2013).

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*