EasyJet aposta per la cultura del vi

EasyJet aposta per la cultura del vi
04/05/2016 Redactor

Avui CoolturaFM ha estat testimoni d’una cata a bord d’un avió en la cel•lebració de la nova ruta Barcelona – Bordeos de la Companyia EasyJet, les aerolinies amb les tarifes economiques lider d’Europa.
D’aquesta particular manera han donat la benvinguda a la seva nova connexió Barcelona – Bordeus compartint amb els seus passatgers un tast a bord de la mà d’un dels sommeliers més prestigiosos d’Espanya : Ferran Centelles

Ferrán Centelles, ha estat l’ encarregat de dirigir aquest tast tan especial a més de 11.000 metres d’altura. Durant el vol ha mostrats les principals diferències i curiositats que hi ha entre els vins de Bordeus i els vins catalans, així com els coneixements bàsics per realitzar un tast de vi.
El reconegut sommelier ha mostrat les diferencies de tastar el vi a tanta alçada “Les diferències són clares : els vins en l’aire ens semblen més secs i amargs, ja que les percepcions i els sentits del gust i l’olfacte es veuen alterats a causa de la falta d’humitat.. ”

La nova connexió Barcelona – Bordeus va començar a operar el 15 d’abril i compta amb 4 freqüències setmanals (dilluns , dimecres , divendres i diumenge). D’aquesta manera , els passatgers d’EasyJet ja poden volar a la capital del vi des de tan sols 24,99 euros per trajecte , taxes incloses, per gaudir dels plaers gastronòmics d’aquesta destinació .

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*