Cooltura Sónar’18 #2 31-05-18

Cooltura Sónar’18 #2 31-05-18
31/05/2018 Redactor

TALENT DE CASA AL SONAR 2018!

Seguim escalfant motors que el festival s’apropa! Aquesta setmana al #COOLTURASONAR, és l’Alvie qui ens porta la seva selecció, que ha decidit dedicar exclusivament als artistes nacionals que enguany formen part del lineup.

 

Una selecció de desllenguats i veus millenials més que necessàries, anant dels explosius i eclèctics Mueveloreina (a la foto) a les queixes de Putochinomaricón, passant pel mediàtic, injust i preocupant cas de Valtonyc, el raper de les balears que no podrà actuar al festival al trobar-se exiliat per esquivar una presó que no mereix.

El talent desbordant i l’actitud demolidora de Nathy Peluso tampoc podien faltar en aquesta selecció. Amb la seva emotiva balada soul ‘Gimme some pizza’ saltem a les propostes més flamenques que ens porta el Sónar aquest any: Niño de Elche torna novament al recinte de la fira de Barcelona, aquest cop acompanyat del bailaor Israel Galván, i la badalonina Rosalía estrenarà el seu nou treball, ‘El mal querer’, que sense deixar el flamenc, la porta a flirtejar amb un pop i R&B molt elegants.

 

I amb un dels productors més prolífics del moment, Alizzz, tanquem i ens acomiadem fins la setmana vinent. Recordeu: el més destacat del Sónar 2018 ho teniu aquí, a #COOLTURASONAR!

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*