Carlos Rivera llança “¿Como Pagarte?”, avanç del seu nou disc d’estudi

Carlos Rivera llança “¿Como Pagarte?”, avanç del seu nou disc d’estudi
09/08/2015 Redactor

El tema està disponible des de divendres a totes les plataformes digitals ja que es part de la campanya mundial #NuevaMúsicaLosViernes. “¿Como Pagarte?” És una emotiva balada, nascuda de la col·laboració entre Carlos Rivera i Jules Ramllano en la composició; tots dos repeteixen en aquesta tasca després del gran èxit del tema en coautoria, “Només tu”, que va formar part del seu tercer disc d’estudi “El Hubiera No Existe” (2013) i es va convertir en un dels temes més emblemàtics en la seva carrera a Espanya, Argentina, Veneçuela, Centreamèrica i per descomptat, a Mèxic.

“Como Pagarte?” “És una cançó que parla de l’amor universal, creada des del més profund de l’honestedat, parla d’algú que demana perdó per no poder baixar les estrelles per agrair tant d’amor, la majoria de les cançons caurien al clixé i dirien el contrari, prometent l’impossible. El que va diferenciar a “Sólo tú” i ara a “Como Pagarte?” és la forma humil i senzilla amb la qual s’expressa el sentiment d’amor i gratitud “.

“Éste será mi cuarto disco de estudio, aunque para mí “El hubiera no existe”  lo considero como si fuera el primero, ya que es el que me define como el artista que soy debido al estilo de canciones y al lenguaje. Quería dar continuidad inmediata a eso, mostrar un crecimiento  y “¿Cómo pagarte?” es esa canción que tiene su propia evolución y madurez, un tema que tiene más poesía en su lírica y emoción en su melodía, que me exige como intérprete y como cantante por su alto rango vocal, mostrando así la identidad del resto del contenido del álbum”, va comentar el cantant sobre el seu nou senzill.

Carlos Rivera se segueix consolidant en el teatre musical amb la posada en escena “El Rey León” a Mèxic, on interpreta a Simba; personatge al que va donar vida durant gairebé dos anys en el Teatre Lope de Vega de la Gran Via de Madrid la temporada 2012 i 2013.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*