Carlos Latre debuta com a director amb McGuffin, un homenatge teatral a Hitchcock

Carlos Latre debuta com a director amb McGuffin, un homenatge teatral a Hitchcock
03/11/2017 Redactor

Carlos Latre debuta a la direcció amb la comèdia d’intriga McGuffin, una producció de Vània que s’estrena al Teatre Aquitània el proper dilluns 20 de novembre. Mònica Pérez signa aquesta comèdia en blanc i negre que és un homenatge a les pel·lícules d’Alfred Hitchcock, ple de referències dels seus clàssics. Protagonitzada per la mateixa Pérez i per Jordi Ríos, McGuffin ret tribut al cine des del teatre. El muntatge reobre el Teatre Aquitània, que aposta per una programació amb humor i entreteniment de qualitat i espectacles per a tota  la família.

Festival de curts d’intriga

L’Isidre treballa a un cinema on s’anuncia el “Mcguffin XIII Festival de curts d’intriga”. En aquesta mateixa pantalla se li apareix Alfred Hitchcock per proposar-li que escrigui una història que ell mateix li ajudarà a dur a terme.

Dirigits pel mestre del suspens, l’Isidre i la seva xicota, la Lili  enregistraran un curt, utilitzant una tècnica narrativa 100% hitchcockniana, el McGuffin, i buscaran artistes famosos per omplir la seva peça de cameos. El cine dins del teatre posarà en escena un trencaclosques misteriós on els espectadors hauran d’esbrinar qui és el culpable sense passar per alt cap detall, que pot ser crucial.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*