Bearoid torna amb un nou single: “Waiting For You”.

Bearoid torna amb un nou single: “Waiting For You”.
19/12/2017 Redactor

A ritme d’ ‘R & B’, el valencià canta a l’amor a distància mentre produeix una interessant barreja de hip hop, disc i soul.

“Waiting For You” és una cançó sobre l’amor a distància, concretament sobre tornar a la distància i sobreviure a això. “Pot ser que faci mal, però seguiré esperant-te”, diu la tornada.
De la comoditat i complicitat de la convivència, de ser un equip, a passar-te el dia pensant en aquest cap de setmana mensual ple de romanticisme adolescent, a les comiats punyents i als emoticones amb cors.
R & B colorit sobre un beat a mig camí entre el hip hop i el future disc. Cors de pur soul, lletres accelerades i rítmiques fregant en alguns punts el rap melòdic.

Bearoid és el projecte de pop electrònic de Dani Belenguer, cantant i productor procedent de València però establert a Barcelona.

Un projecte originat amb la visió d’apropar la música de club als altaveus casolans, així com omplir de color i energia les pistes de ball, els festivals i les sales de concerts. Es tracta d’un viatge íntim, on la vida personal del compositor queda reflectida amb franquesa en cadascuna de les cançons: pors, somnis, estats d’ànim, històries reals o inventades amb una base real.

Les cançons recorren diversos estils, en coherència a l’esperit que en el seu moment les originen, però sempre amb una forta influència de soul, disc, r & b així com indie dance i house. Melodies brillants i molt presents, amb un cert tint malenconiós, però pensades per incitar el ball i agitar el cor.

Un projecte que es va donar a conèixer amb les col·laboracions vocals en temes com “Right Now” de Kostrok, “Menja back to me de Kill” the Hipsters, “Overcome” de InnerCut i altres, però la presència de les seves publicacions en mitjans nacionals musicals així com les diverses actuacions en format live i banda en sales clàssiques i festivals nacionals com el Primavera Sound, Vida Festival o Festival de les Arts ja ho han assentat com una realitat.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*