Artur Mas i Iñaki Gabilondo van inaugurar ahir la nova temporada d’INSTINT

Artur Mas i Iñaki Gabilondo van inaugurar ahir la nova temporada d’INSTINT
16/06/2015 Redactor

El President Mas i el periodista Iñaki Gabilondo van ser ahir els rotagonistes d’una xerrada distesa i oberta al públic al teatre BARTS. La conversa, titulada “El Estado de la Nación”, va inaugurar la nova temporada d’Instint, un cicle de conferències organitzat per les productores El Terrat, Dies Tontos i The Project que continuarà al setembre. Per primera vegada, el que passava a l’escenari del teatre també es podia seguir via streaming i prop de 5.000 espectadors van gaudir de la proposta en directe, que va arribar als 1.500 espectadors simultanis. La xifra s’ha duplicat fins al moment, assolint les 11.000 reproduccions en diferit.

Amb la seva fórmula “coneixement + entreteniment”, INSTINT ha captivat quasi 10.000 espectadors en les dues darreres temporades i ha exhaurit les 700 localitats del BARTS amb molts dels noms que han pujat a l’escenari. Unes conferències que han estat protagonitzades per personalitats com Ferran Adrià, Risto Mejide, Teresa Forcades, Xavier Sala-i-Martín, Jordi Évole, Ana Pastor, Kilian Jornet, Lluís Llach, Gerard Piqué o els germans Roca, entre molts altres. Unes xerrades que es caracteritzen per ser divertides, dinàmiques, compromeses i valentes i que des del 2013 han pres el pols de l’actualitat.

Un INSTINT, una trobada que va anar més enllà de l’entrevista convencional. El periodista escollit per aquesta ocasió, Iñaki Gabilondo, va demostrar tenir una opinió molt ferma i tan documentada que el President li va comentar que tan de bo a Madrid estiguessin tan ben informats.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*