Arriba la 5a edició del Músiques Sensibles, el festival que uneix música i activisme social

Arriba la 5a edició del Músiques Sensibles, el festival que uneix música i activisme social
31/10/2017 Redactor

El cicle musical Músiques Sensibles, caracteritzat per unir música i activisme social, arriba a la seva cinquena edició estrenant nova ubicació. La iniciativa, convertida ja en una de les cites musicals més consolidades a la ciutat, desembarca a la sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana del 10 de de novembre al 16 de desembre, oferint 5 concerts amb alguns dels noms més destacats de l’actual panorama musical i el tret distintiu de comptar amb un clar valor solidari, ja que el 10% de la taquilla del concerts anirà destinat a diferents entitats sense ànim de lucre que treballen en diversos camps de l’acció social.

Després de quatre edicions programant un cartell de concerts amb les veus més emergents del panorama musical i apostant al mateix temps per noms amb més trajectòria, Músiques Sensibles presenta enguany una acurada programació:  Paula Valls i Judit Neddermann (divendres10 de novembre); Miguel Campello (19 de novembre); Gossos (23 de novembre); Shuarma (26 de novembre) i finalment Las Migas (16 de desembre). Un 10% de la recaptació d’aquests concerts es destinarà a projectes socials de les entitats Associació Casal Infantil La Mina, Associació Salut Mental del Barcelonès NordCentre de Serveis Can Pedró, Il·lusions Solidàries Fundación Inquietarte.

Tardor musical sensible

El 10 de novembreMúsiques Sensibles programarà una nit de concert doble. En primer lloc actuarà la Paula Valls que presentarà en directe els temes del seu nou disc Black andWhite . Desprès serà el torn de la Judit Neddermann, que oferirà un concert de tancament de la seva gira “Un Segon”.

Miguel Campello actuarà el 19 de novembre presentant en un format més proper el seu darrer disc Agua, pan, amor y vino (2016), un recull de grans cançons que combinen el rock amb la rumba, el hip hop i el flamenc.

Gossos  prepara un concert proper, íntim i molt especial pel seu pas al festival Músiques Sensibles. Un repertori dinàmic mesclat entre les cançons més importants que han format part de la trajectòria del grup. Una alenada de pop rock, les melodies de sempre. La seva actuació serà el 23 de novembre.

Shuarma presentarà el 26 de novembre en un format acústic, acompanyat tan sols de la seva guitarra, cançons del seu període en solitari i versions que han marcat la seva carrera com a músic. Un repertori emotiu per gaudir en la seva totalitat de la veu i la personalitat del compositor barceloní.

L’edició 2017 de Músiques Sensibles clourà el 16 de desembre amb l’actuació de Las Migas, inclosa en la seva gira “Vente conmigo”.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*