Aquest cap de setmana arriba el Festival Cara•B!

Aquest cap de setmana arriba el Festival Cara•B!
12/02/2020 Redactor

Després dels èxits de les passades edicions, el Cara•B, festival de cultura musical independent i urbana de Barcelona, arriba a la seva sisena edició els dies 14 i 15 de febrer de 2020 en la Fàbrica Fabra i Coats.

El festival continua apostant per pujar a l’escenari als artistes del futur, sense distingir entre gèneres musicals ni caduques escenes de gènere, enarborant la seva reconeixible fórmula de dualitat entre el pop, el rock, l’electrònica i la música urbana d’avui. El divendres pujaran a l’escenari Locoplaya, Ca7riel & Paco Amoroso, Fanso, Soto Asa, Deva, Erik Urano i Aleesha. El dissabte serà el torn de Los Punsetes, Él Mató a un Policía Motorizado, Pony Bravo, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Cariño, Luna Ki i Ortiga.

En els seus sis anys d’existència, el festival s’ha consolidat com un referent en les diferents escenes i el principal aparador de les tendències musicals i els sons alternatius més potents i candents a través d’una cuidada selecció de propostes que incendien les escenes independents.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*