‘Allegro’, el primer espectacle de la temporada 15-16 del Teatre Goya

‘Allegro’, el primer espectacle de la temporada 15-16 del Teatre Goya
31/07/2015 Redactor

El Teatre Goya inaugurarà la temporada 2015-2016 amb Allegro, el nou espectacle de Cor de Teatre. Sota la direcció escènica de Paco Mir, component de Tricicle, i el director musical David Costa, Allegro ofereix una visió global de la relació de les persones amb l’univers musical que les envolta.

A partir del 12 de setembre i durant 3 úniques setmanes, ens emocionarem amb grans peces de música clàssica maridades amb els millors gags visuals. Escoltarem i riurem amb fragments de 20 sonates, valsos i òperes, recognoscibles per al gran públic: des de la Dansa hongaresa de Brahms fins al Clar de lluna de Debussy, passant per Les quatre estacions de Vivaldi.
Un espectacle pensat per a tots els públics de diferents edats i nacionalitats; en què l’únic llenguatge és la música i el gest.

Sinopsi
El fil conductor d’Allegro és la relació quotidiana de les persones amb la música. Es tracta d’un viatge vertiginós de la mà de catorze cantants a cappella que explora i esborra les fronteres entre la música clàssica i l’humor visual més sofisticat, fent-nos veure que tot el nostre entorn està guarnit per un art sense el qual no s’entrendria aquest misteri que anomenem vida.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*