Yelmo projecta ‘El National Theatre’ en viu

Yelmo projecta ‘El National Theatre’ en viu
21/01/2020 Redactor

Els Cinemes Yelmo projectaran les obres de teatre en directe des de Londres. Pels amants del teatre, us interessarà la proposta del National Theatre Live, que des de fa deu anys apropa a tot el públic les millors obres del teatre britànic a les grans pantalles d’arreu del món, des de Tòquio fins a San Francisco. A Barcelona, podrem veure aquestes cinc obres als cinemes Yelmo Comedia i Yelmo Icaria:

23 de gener: Fleabag, el monòleg escrit i interpretat per Phoebe Waller-Bridge, que la va inspirar a escriure la sèrie amb el mateix nom, guanyadora del Globus d’Or 2020 a Millor Comèdia, entre d’altres.

13 de febrer: Todos eran mis hijos, d’Arthur Miller i dirigida per Jeremy Herrin, el drama d’una parella que veu com s’esfuma la seva estabilitat i èxit per culpa dels fantasmes que arrosseguen.

12 de març: Sueño de una noche de verano, una nova versió de la famosa comèdia romàntica de William Shakespeare, dirigida per Nicholas Hytner i emesa des del Bridge Theatre de Londres.

16 d’abril: La triología de Lehman, una obra explicada des de tres punts de vista on el guardonat director Sam Mendes mostra l’aventura dels germans Lehman als Estats Units.

21 de maig: Eva al desnudo, una adaptació teatral de la pel·lícula de Joseph L. Mankiewicz dirigida per Ivo van Hove i protagonitzada per Gillian Anderson (Expediente X) i Lily James (Mamma Mia: una y otra vez).

Totes les projeccions es poden veure als Cinemes Yelmo Icaria i Yelmo Comedia, el mateix dia a les 20.00 hores.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*