Wasted, de Kate Tempest, arriba a la Sala Beckett a partir de divendres

Wasted, de Kate Tempest, arriba a la Sala Beckett a partir de divendres
13/02/2017 Redactor

La jove companyia lleidatana Íntims Produccions arriba a Barcelona amb el seu aplaudidíssim Wasted, l’espectacle revelació de FiraTàrrega 2015. Dirigit per Iván Morales, fa servir un llenguatge actual, jove i proper, partint del text de la joveníssima Kate Tempest, dramaturga, poetessa i MC britànica.

De fet, l’espectacle compta amb diversos interludis corals entre escena i escena que parteixen d’una proposta molt pròxima al rap i a l’spoken word. Per treballar la paraula, han comptat amb l’assessorament vocal de Pau Llonch (At Versaris).Wasted serà a la Sala de dalt de la Beckett fins al 12 de març.

Íntims produccions ha estat la primera companyia en portar aquest text a escena fora del Regne Unit. El grup ha centrat el seu treball en el cos i la força interpretativa dels tres personatges, de manera que presenten un espai escènic a 360 graus, despullat, versàtil i carregat d’una vigorosa càrrega poètica. Seguint la línia de treball d’Iván Morales amb Prisamata, la peça vol investigar sobre les relacions de l’escena amb el públic i amb l’espai. Un tipus de proposta que suma a l’experiència de l’espectador i que proposa un frec a frec amb el públic que no deixa a ningú indiferent.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*