Vuit intèrprets es llancen al buit a la Sala BARTS sense assajos, direcció ni producció

Vuit intèrprets es llancen al buit a la Sala BARTS sense assajos, direcció ni producció
18/03/2017 Redactor

El proper 3 d’abril s’estrena a l’Estat WHITE RABBIT RED RABBIT, una proposta escènica per a un sol actor en la qual ni aquest ni el públic saben què passarà fins el mateix moment de sortir a l’escenari. Àngel Llàcer serà el primer d’una tria d’intèrprets, actors i comunicadors acostumats al directe i la improvisació. En aquesta primera temporada, passaran per l’escenari de la Sala BARTS Jordi Basté (10 d’abril), Clara Segura (24 d’abril), Nora Navas (1 de maig), Bruno Oro (8 de maig), Berto Romero (15 de maig), Sílvia Abril (23 de maig), i Àngels Barceló (19 de juny).

WHITE RABBIT RED RABBIT és obra del dramaturg iranià Nassim Soleimanpour. Estrenada al Festival Fringe d’Edinburg l’any 2011, l’espectacle ha recorregut el món amb èxit i ara arriba a Barcelona de la mà de Hause & Richman i El Terrat. el seu autor el crea per comunicar-se amb l’exterior en un moment en què es veu privat de llibertat. És un acte de llibertat i un salt al buit. Un exercici teatral sense director, assajos ni procés de producció.

Cada funció és única i irrepetible. Cada representació té un intèrpret diferent, que no coneix el text fins uns minuts abans d’entrar en escena. El text interpel·la l’espectador que esdevé cocreador a través de la seva participació i les seves decisions i respostes. WHITE RABBIT RED RABBIT trenca les regles del joc de les arts escèniques, suposa un desafiament pels intèrprets que només el poden viure una vegada. És una joguina teatral fusionada amb un experiment social que ho qüestiona tot.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*