Vince Gilligan, creador de Breaking Bad i Better Call Saul, primer convidat de la 5a edició de Serielizados Fest

Vince Gilligan, creador de Breaking Bad i Better Call Saul, primer convidat de la 5a edició de Serielizados Fest
04/06/2018 Redactor

La 5a edició de el Festival Internacional de Sèries de Barcelona, Serielizados Fest tindrà lloc del 27 al 30 de setembre a el CCCB – Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i a altres espais de la ciutat.

En aquesta ocasió, Vince Gilligan, creador de la sèrie televisiva Breaking Bad i co-creador del seu spín-off Better Call Saul serà el primer convidat.

 

La 5a edició del Festival Internacional de Sèries de Barcelona, el Serielizados Fest se celebrarà els dies 27, 28, 29 i 30 de setembre a Barcelona i comptarà amb la presència de Vince Gilligan, creador de l’aclamada sèrie Breaking Bad i co-creador de la seva spín-off Better Call Saul, recentment premiada als Peabody Awards per la seva tercera temporada.

El director, guionista, productor nord-americà farà una sessió de Q & A amb el periodista Toni Garcia Ramon. Una conversa informal que esdevé un dels moments més destacats de Serielizados Fest. Una manera clàssica per a l’audiència d’aprofundir en showrunners com Dan Harmon, David Simon i, aquest any, el guanyador del premi Emmy en dues ocasions per a Breaking Bad, Vince Gilligan.

En l’edició d’enguany, el festival retrà homenatge a l’aclamada sèrie Breaking Bad  en el desè aniversari de la seva estrena i el cinquè aniversari de la seva final.

Serielizados Fest comptarà amb una extensa programació amb estrenes internacionals de sèriesdocumentals sobre la cultura pop televisiva, xerrades, convidats internacionals i una sessió per a professionals.

En les properes setmanes anunciarem tota la programació del festival i més convidats.

El Serielizados Fest és el Festival Internacional de Sèries de Barcelona. Un festival sobre el fenomen cultural i social que representen les sèries de televisió.

Per sobre de tot, es vol donar el micròfon als showrunners i així, cada any es convida als creadors de les històries per a que vinguin i expliquin la seva visió del món. Els convidats principals de les darreres edicions han estat Javier Olivares (El Ministerio del Tiempo), Dan Harmon (Community i Rick & Morty), David Simon (The Wire, The Deuce…), Tony Grisoni (The Young Pope) i Leonardo Fasoli, Maddalena Ravagli i Ludovica Rampoldi (Gomorra i 1992).

El festival està organitzat per la revista online Serielizados.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*