‘Veus per a l’Esperança’: música i solidaritat contra el càncer

‘Veus per a l’Esperança’: música i solidaritat contra el càncer
30/05/2017 Redactor

El proper 11 de juny, l’Auditori de Barcelona acollirà, a les 19: 00h, la 6a edició del concert benèfic Veus per a l’Esperança d’ajuda a la investigació contra el càncer. La bona acollida obtinguda en les anteriors edicions anima els impulsors i organitzadors del concert -el representant artístic Aldo Mariotti i el Dr. Pere Gascón a donar-li continuïtat ja aconseguir que es consolidi i es reconegui en el calendari anual d’actes solidaris de la ciutat de Barcelona.

En l’edició d’aquest any col·laboren, de forma desinteressada, un cartell d’artistes d’altíssim nivell com Montserrat Martí (Soprano), Maria Miró (Soprano), Ilona Domnich (Soprano), Norma Fantini (Soprano), Katerina Tetryakova (Soprano), Diletta Rizzo Marin (Mezzo Soprano), Fabio Armiliato (Tenor), Carlos Cosías (Tenor), Jordi Galán (Tenor), Salvatore Cordella (Tenor), Víctor Jímenez (Contratenor), Arturo Pastor (Baríton), tots ells acompanyats al piano per els mestres Ricardo Estrada i Óscar Lobete, que cantaran peces de coneguts compositors com Verdi, Puccini, Rossini, Donizetti, Gounod o Purcell.

La recaptació obtinguda pel concert benèfic Veus per a l’Esperança es destina íntegrament a reforçar les línies d’investigació contra el càncer que lidera el Dr. Gascón, Professor Titular de la Universitat de Barcelona i acadèmic numerari de la Reial Acadèmia de Doctors.

“Mai he deixat de fer recerca i cada dia que passa m’il·lusiona més poder transmetre coneixements als estudiants. Hem de fer-ho molt bé, ja que un dia aquestes noves generacions ens hauran de tractar a nosaltres, als nostres fills i als nostres néts. Crec que la investigació, la creativitat i la innovació són fonamentals per al futur d’un país “declara el Dr. Gascón.

En l’edició d’enguany del concert col·labora de forma estreta la Fundació Froi (Fundació per a la Investigació en Oncologia i Immunologia Carles Viader Farré), entre d’altres.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*