Una vintena d’artistes s’uneixen per interpretar la cançó ‘UN SANT JORDI DIFERENT

Una vintena d’artistes s’uneixen per interpretar la cançó ‘UN SANT JORDI DIFERENT
22/04/2020 Redactor

La cançó ha estat composta per Salva Racero i Xasqui Ten (que també s’ha encarregat de la direcció artística i la producció) amb lletra de Salva Racero, Xasqui Ten i Lídia Coll. “Un Sant Jordi diferent” és un projecte nascut durant les dues últimes setmanes de confinament amb l’objectiu de transmetre arreu l’energia positiva del missatge que ens han ensenyat els infants: “tot anirà bé!”

La cançó està gravada per músics reconeguts i interpretada per una vintena d’artistes actuals del panorama musical del nostre país amb la pretensió clara d’una celebració conjunta que englobi a tothom, sigui quina sigui la situació en la qual es trobi. El confinament i la fragilitat individual es percep com a col·lectiva, i per tant, Un Sant Jordi diferent” inclou la veu i el cant de tothom que es troba confinat entre quatre parets, des dels més desafavorits, a persones que han perdut negocis o que pateixen la malaltia (en primera persona o en la de familiars i amics). Aquesta cançó també pretén ser un reconeixement a la generositat de tots aquells que treballen per vèncer la malaltia o abastir els mínims essencials, i un cant a la solidaritat científica, social, cultural i emocional.

PER ORDRE D’APARICIÓ:

Cesk Freixas, Joan Rovira, Guillem Solé ( Buhos ), Paula Valls, Joan Masdéu, Manu Guix, Sau30, Salva Racero, Natxo Tarrés (Gossos), Pupil.les, Gemma Humet, Jordi Ginesta (Bonobos), Ariadna Vieyra, Alessio Arena, Àlex Pérez, Tildo Muxart, Jos Racero, Miquel Abras, Sara Pi, Nens (Jan i Ada Racero).

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*