Última setmana de ‘Paradise’ al Teatre Poliorama, una comèdia de Nico&Sunset

Última setmana de ‘Paradise’ al Teatre Poliorama, una comèdia de Nico&Sunset
31/10/2017 Redactor

Paradise està escrit i dirigit per Nico&Sunset (Oriol Vila i Raquel Salvador) i en el repartiment compta amb Albert Baró, Albert Busquets, Elisabet Casanovas, Adrian Grösser i Albert Salazar, alguns d’ells coneguts per la seva aparició a les sèries televisives ‘Merlí’, ‘La Riera’ i ‘Cites’.

Una comèdia que ens parla de la família, de la soledat i de l’amor i que explica tres històries que passen en un mateix espai, l’habitació d’un prostíbul: ‘El Paradise’. L’escenari idoni que proporciona la tensió necessària per a uns personatges a la recerca del seu paradís perdut. Un lloc on la consciència i l’inconscient es barregen amb una gran confusió.

Paradise és una producció de Nico&Sunset Productions, El Terrat i Tricicle i compta amb la col·laboració de Singlot Festival i La Sala Teatre de Rubí i es podrà veure fins al diumenge 5 de novembre al Teatre Poliorama de Barcelona.

En acabar les funcions a Barcelona, l’espectacle farà una gira per Cataunya i ens els propers mesos es podrà veure a Rubí, Pineda, El Vendrell, Ripoll, Bescanó, El Masnou i Granollers, entre d’altres ciutats.

Darreres funcions:

DIMECRES 1/11: 18:30h

DIJOUS 2/11: 21h

DIVENDRES 3/11:21h

DISSABTE 4/11: 18h

DIUMENGE 5/11: 18h

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*