Txarango exhaureixen “ABARAKA” i s’aturen durant un any

Txarango exhaureixen “ABARAKA” i s’aturen durant un any
09/10/2018 Redactor

El concert serà una jornada única -dissabte 13 d’octubre- en el marc de la desena edició del Festival Esperanzah, que programa artísticament el Festival Clownia on actuaran al llarg del dia El Cor SafariNatxo Tarrés & The Wireless, BuhosPupil·les i Koers.

L’espectacle únic irrepetible de Txarango es titularà “Abaraka” i comptarà amb una escenografia i un cartell dissenyats per Lluis Danés. Pel concert, el grup del ripollès ampliarà la seva formació i comptarà amb col·laboracions especials.

Txarango tancaran dissabte 13 d’octubre dos anys de gira de presentació del seu tercer disc El cor de la terra, que els ha portat per l’Estat espanyol, Colòmbia, Holanda, Països Baixos, França, Alemanya, Bèlgica, Suïssa, Turquia, Itàlia, Japó, Polònia, Índia, Irlanda, Escòcia o el llegendari Glastonbury a Anglaterra on van ser el primer grup a cantar-hi en català.

Com és habitual, al llarg del centenar de concerts d’aquesta llarga gira, Txarango ha visitat el Sàhara i camps de refugiats de Sèrbia per conèixer de primera mà la situació vergonyant que s’hi viu.

L’idil·li de l’Esperanzah Txarango ve de lluny. Els valors, la solidaritat i l’alternativa que promou el festival encaixen amb la filosofia del grup. És per això que han escollit el seu marc per desenvolupar aquest final de gira tan especial.

La desena edició del festival del Prat durarà quatre dies, amb concerts, xerrades i activitats per a totes les edats. El dia abans de la jornada proposada pel Clownia, el festival del Parc Nou al barri de Sant Cosme, programarà una nit inèdita 100% femenina batejada com “Esperanzah es muher” que comptarà ambAmparo Sánchez, la xilena Ana Tijoux i Arianna Puello, entre d’altres. Aviat es presentarà el cartell complet.

Tots els beneficis de les entrades es destinaran a projectes solidaris com els de Proactiva Open Arms, entre d’altres. Després d’aquest concert, Txarango pararà de fer concerts durant més d’un any.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*