Tot a punt per l’inici de la setena edició de Elmini

Tot a punt per l’inici de la setena edició de Elmini
09/02/2017 Redactor

Anímic, amb un nou disc acabat de treure, i l’emergent descoberta Böira, encetaran la programació el dijous 9 de març a la Sala El Torín d’Olot. Un primer cap de setmana amb Mikel Erentxun i Soledad Vélez com a noms més coneguts, però on també podrem escoltar des de la música més tranquil·la i càlida, com el seu nom índica, dels Cálido Home i Roger Usart; a les guitarres de Tano i Illinoise i l’electrònica de Jansky.

La dolça veu de Luthea Salom, acompanyada de Tori Sparks, seguiran el següent divendres 17 de març. L’endemà dissabte tindran lloc els ja consolidats i característics “Concerts d’estar per casa”: Paula Valls, Xarim Aresté, Guillem Roma & Alessio Arena, Santi Careta, Xevi SF i Agnès & The Pèpits actuaran de la manera més desvestida i íntima, sense amplificació i amb només una quarantena d’afortunats, en cases particulars i petits espais representatius de la ciutat d’Olot. Sidonie, el plat fort del festival, actuarà a la nit a la Sala Torín, i donarà clausurar un festival que s’acabarà amb una gran festa al Líquid Club d’Olot on hi actuaran Rock Kills, i la gran descoberta de l’edició passada, els empordanesos Cala Vento.

Dos caps de setmana per gaudir de grans artistes de la manera més minimalista, íntima i personal, a racons i espais d’Olot característics per la seva història, com el Casino Olotí, declarada l’any passat seu del festival i que acollirà els concerts gratuïts de Roger Usart, Jansky i Grateful Blues.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*