Tot a punt per a l’edició més espacial del Festival de Cinema de Sitges

Tot a punt per a l’edició més espacial del Festival de Cinema de Sitges
29/09/2016 Redactor

Llums, càmera… acció! Sitges es prepara aquests dies per a la propera edició del Festival de Cinema Fantàstic. Una cinta de bressol català serà l’encarregada d’inaugurar la 49a edició del certamen, que tindrà lloc del 7 al 16 d’octubre. Es tracta d’Inside, una pel·lícula de Miguel Ángel Vivas escrita per Jaume Balagueró i Manu Díez. Basada en la pel·lícula francesa À l’intérieur, la versió de Vivas ens presenta una jove vídua embarassada que va perdre a la seva parella i que, a les portes del naixement del seu fill, haurà de lluitar contra una dona que vol robar-li el nadó.

 

Fort interès també ha despertat la projecció que tancarà el certamen, The Limehose Golem, una producció britànica que ens traslladarà a l’època victoriana de Londres i que ens submergirà en una cadena d’assassinats que té atemorida la població, fins al punt que tothom creu que Golem, la mítica criatura, n’és el responsable.

Sitges també deixa espai per a les noves promeses. Així doncs, veurem el més nou del gènere fantàstic provinent del Festival de Sundance, però, com sempre, també hi haurà espai per a les mirades dels creadors asiàtics, especialment per als provinents de l’Iran i el Japó.

Com en totes les edicions, no hi faltaran els reconeixements. Max Von Sydow i Christopher Walken rebran, per exemple, el Gran Premi Honorífic, mentre que, a nivell nacional, seran homenatjades les actrius Terele Pávez (Premi Nosferatu de la secció Brigadoon) i Emma Cohen, entre d’altres.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*