Torna Godoy amb el seu espectacle ‘Godoy y yo’

Torna Godoy amb el seu espectacle ‘Godoy y yo’
28/11/2016 Redactor

Godoy y yo és l’espectacle en què aquest vell llop dels escenaris es despulla, metafòricament parlant, davant del públic. Batalletes, anècdotes i històries meitat veritat meitat fantasia, tot això amb l’incomparable estil que Godoy ha desenvolupat al llarg de més de 50 anys recorrent cafès-cantants, tuguris de dubtosa reputació primer, i sales, auditoris i teatres després.

A Godoy li dóna la vida actuar en teatres, i és per això que ja porta 54 anys pujant a escenaris. A partir del 9 de desembre el mestre reestrena el seu espectacle “Godoy i jo “al Jove Teatre Regina de Barcelona. El seu humor és poc convencional, fi i intel·ligent, amb rivets  surrealistes, molt encertat per a aquells que vulguin escoltar a un vell llop parlant des de l’experiència i la saviesa.“

“Tengo la enorme suerte de ser un voraz soñador. Para mí soñar, imaginar, inventar, crear, utilizar diametralmente la ficción, la ilusión y la mentira me hace más libre, hago lo que quiero con mi vida. Sueñen queridos míos. Yo creo que hasta tienen la obligación de soñar. Ya verán qué bien se van a sentir siendo libres de volar con la imaginación. Muchas gracias por venir al teatro, la cuna de la ficción, de la ilusión, la imaginación, la mentira y del soñar. Que ustedes sueñen bien.”

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*